Αρχική Σελίδα
 Πανεπιστήμιο
 Φοιτητικοί Σύλλογοι
 Εκδρομές
 Φοιτητές
 Καθηγητές
 "Ο Δήμαρχος Ξάνθης"
 Δραστηριότητες
 Επικοινωνία

Δραστηριότητες Δ.Π.Θ: 3η Μαθηματική Ολυμπιάδα για φοιτητές Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Νοτιανατολικής Ευρώπης (SEEMOUS 2009)

 

 

Αξιέπαινη πρωτοβουλία της Ένωσης Κυπρίων Φοιτητών της Ξάνθης.

Η 3η Μαθηματική Ολυμπιάδα για φοιτητές Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Νοτιανατολικής Ευρώπης (SEEMOUS 2009), South Eastern European Mathematical for University students with International Participation, θα διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2009 στην Κύπρο.
Η Ένωση Κυπρίων Φοιτητών και Φίλων Ξάνθης (ΕΚΕΦΦ)
http://diocles.civil.duth.gr/links/profile/sillogoi/kiprioi/index.html, με την ανακοίνωση της διοργανώτριας χώρας, αυθόρμητα ήρθαν σε επαφή με τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο και του ανακοίνωσαν ότι προτίθενται να αναλάβουν την οικονομική κάλυψη των εξόδων, αλλά και να βοηθήσουν στις όλες απαιτήσεις της Ομάδας Συμμετοχής της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, τη μετάβασή τους στην Κύπρο, τη φιλοξενία και την επιστροφή τους.
Πράγματι, σε συνεννόηση με τους συγγενείς τους στην Κύπρο ετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε η Ομάδα Συμμετοχής, να έχει μία ευχάριστη διαμονή και να φέρει όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στο διαγωνισμό.
Τέτοιες πρωτοβουλίες των νέων μας πρέπει να υπογραμμίζονται και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.